Metamorfose massage

Haal nieuwe levenskracht uit jezelf naar boven, en begin een proces van heelwording!

Wat kan ik verwachten van deze massage?

metamorfose massage

Ons leven na de geboorte steunt en wordt beïnvloed door de prenatale periode (oftewel de periode tijdens zwangerschap). Deze periode bevindt zich op de voet van de grote teen langs de benige middenlijn naar de hiel. Door langs de benige middenlijn lichtjes te masseren kan deze periode van 9 maanden weer naar voren worden gehaald en vrijgemaakt. Tevens kunnen er blokkades opgeruimd worden.

Tijdens een metamorfosemassage worden voeten, handen en het hoofd behandeld.

De voeten zetten beweging in waardoor de energie vrijkomt.

De handen zorgen er voor dat de vrijkomende energie gebruikt kan worden om te handelen.

Het hoofd zorgt er voor dat men zich bewust is van de energieverandering (waardoor er verandering kan plaatsvinden).

Als vanuit een houding van aandacht en verwondering een metamorfose behandeling gegeven wordt kan de levenskracht zijn gang gaan en kan zich in de te behandelen persoon het eigen unieke proces van heelwording voltrekken.

Voor wie is deze metamorfose massage geschikt?

Deze massage is voor iedereen geschikt, inclusief kinderen, zwangere, chronisch zieke. Er zijn geen contra-indicaties. Het is een volkomen veilige, zachte manier van aanraken die bij iedereen toegepast kan worden. Je hoeft geen klachten te hebben om metamorfosemassage te ontvangen. Het wordt vaak ingezet bij:

metamorfose massage behandeling

Diverse mogelijkheden

Wellicht wil je naast de metamorfose massage nog een van mijn andere behandelingen toepassen. Kijk dan eens bij de kennismakingsdeal.