Chakra massage

Voelen wat elke chakra nodig heeft en opvullen met liefde, licht en kracht.

🤍Een veilige betrouwbare ruimte
🤍Een liefdevolle aanraking
🤍Begeleiding om de chakra’s te door voelen

Wat is een chakra massage?

chakra massage

Volgens de yogafilosofie vormen lichaam en geest één geheel. Vanuit deze holistische benadering kunnen we verschillende lagen in het lichaam-geest systeem onderscheiden.

Het woord ‘chakra’ vindt zijn oorsprong in het Sanskriet en betekent letterlijk ‘wiel’ of ‘schijf’. De chakra’s bevinden zich in de tweede laag van ons lichaam ( het zogenaamde “energetische lichaam”) en manifesteren zich daar als wielen van energetische activiteit. Al zijn de chakra’s niet fysiek tastbaar, zij zijn wel degelijk door middel van fysieke aanraking en stimulatie te beïnvloeden.

De werking van elk van de zeven hoofdchakra’s is specifiek en samen vormen zij de basis van ons gehele lichaam-geest systeem. Elk chakra weerspiegelt een fundamenteel recht. Elk van deze rechten zouden we vanaf onze geboorte stuk voor stuk hebben moeten kunnen ontwikkelen.

Toch gaat deze ontwikkeling niet zonder slag of stoot. Iedere verstoring in deze ontwikkeling (trauma’s, negatieve ervaringen) zorgt ervoor dat een chakra niet naar behoren kan functioneren.

Wat kan ik verwachten van deze behandeling?

Massage achterkant

Als eerst lig je met je buik op de behandeltafel en masseer dan vanaf de 1e chakra naar de 7e chakra toe.
1

Massage voorkant

Als de gehele achterkant is gemasseerd gaan we samen de 7 chakra’s af om ze in balans te brengen. Dan draai je op je rug en masseer ik de voorkant.
2

Napraten

Na afloop drinken we even wat water na en evalueren we indien nodig en krijg je handvatten mee🙏🤍
3
chakra behandeling
chakra massage puurkelly

Diverse mogelijkheden

Wil je meer dan alleen een chakra massagen? Kijk dan eens bij onze kennismakingsdeal waarbij je keuze hebt uit diverse behandelingen. 

Naast chakra massages biedt ik onder andere ook healing sessies, metamorfose-massages, readings en energetische huisreinigingen aan.