Energie healing sessie

Een energie healing-sessie om je energieniveaus te herstellen. Breng je lichaam terug in harmonie.

Bij Puur Kelly geloven we in de kracht van natuurlijke genezing en persoonlijke groei. Onze healing sessies, gebaseerd op de eeuwenoude Japanse techniek van Reiki, bieden een unieke ervaring van energie healing die je helpt je lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Als energie healer fungeert Puur Kelly als kanaal voor de universele levensenergie, waardoor je eigen energieën weer vrij kunnen stromen.

Kies voor een healing sessie van 60 minuten of een healing en relax sessie van 90 minuten die aangevuld is met een ontspanningsmassage. De healing sessie vind plaats in Tilburg of Breda, informeer naar de mogelijkheden. En heb je al gehoord van onze healing op afstand? Dit is een healing sessie om je energieniveaus te herstellen, naar jou thuis via astrale projectie. Hier lees je alles wat je kunt verwachten van een healing sessie bij Puur Kelly en hoe dit je welzijn direct en langdurig kan bevorderen!

Wat kun je verwachten?

Bij aankomst

Bij aankomst in onze serene praktijkruimte word je hartelijk verwelkomd door mij als energie healer met een glaasje water. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we bespreken wat je wilt bereiken met de sessie en of je specifieke klachten hebt waar ik rekening mee moet houden. Dit gesprek helpt mij om de healing sessie af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften. Naast dat je welkom bent bij Puur Kelly, kan ik ook naar jou toe komen voor een behandeling aan huis. Buiten een straal van 5km worden er hiervoor brandstofkosten gerekend.
1

De healing sessie

Tijdens de energie healing sessie lig je comfortabel en volledig gekleed op een zachte behandeltafel, of zit je indien nodig op een stoel. Ik raak je licht aan op specifieke punten op je lichaam om de energie te laten stromen. Als energie healer voel ik intuïtief waar er blokkades zijn en wat nodig is om je energiebalans te herstellen. Gedurende de sessie kun je een gevoel van warmte, tintelingen of een diepe rust ervaren terwijl de helende energie door je lichaam stroomt. Het is een moment van totale ontspanning en innerlijke rust.
2

Na de healing sessie

Na de behandeling krijg je de tijd om rustig bij te komen van de energie healing. We bespreken wat er tijdens de sessie is gebeurd en wat je hebt gevoeld. Ik geef je praktische handvatten mee die je kunnen helpen om het healing energie proces thuis voort te zetten. Onthoud: na de sessie is het belangrijk om veel water te drinken, zo kan je lichaam afvalstoffen beter afvoeren.
3
PuurKelly healingsessie
PuurKelly Healing sessie
healing en reading

Healing en reading Tilburg - Breda

Naast de standaard healing sessies bieden we ook een combinatie van healing en reading. Tijdens deze sessie in Tilburg of Breda stem ik af op jouw energie en krijg ik inzichten die relevant zijn voor jouw persoonlijke ontwikkeling en levensvragen. Healing en reading kan je helpen om nieuwe perspectieven te krijgen en bewuste keuzes te maken in je leven.

Wat kun je verwachten van de effecten van een healing sessie bij Puur Kelly?

Wat merk je direct?
Direct na de sessie kun je een gevoel van diepe ontspanning ervaren dankzij de behandeling van de energie healer. Veel mensen voelen zich kalm en vredig, alsof er een last van hun schouders is gevallen. Dit gevoel van diepe ontspanning kan je helpen om stress en spanning los te laten, wat weer kan leiden tot een verlichting van pijn en ongemakken. Je spieren kunnen zich ontspannen en eventuele lichamelijke spanning kan verminderen. Daarnaast kan een healing sessie ook een emotionele ontlading teweegbrengen. Het is niet ongewoon om tijdens of na de sessie emoties te voelen die loskomen, wat een teken is dat je energie weer vrij begint te stromen en blokkades worden opgeheven.

effecten healing

Lange termijn

Op de lange termijn kan een energie healing sessie bijdragen aan een verbeterde energiebalans. Naarmate je energiestroom zich stabiliseert, kun je je vitaler en energieker voelen. Dit verhoogde energieniveau kan je helpen om je dagelijkse taken met meer enthousiasme en minder vermoeidheid aan te pakken. Bovendien kan regelmatige healing helpen bij stressvermindering. Door de diep ontspannende effecten van energie healing ervaar je een verhoogd gevoel van welzijn en minder stress in je leven. Dit kan zich vertalen in een verbeterde slaapkwaliteit. Veel mensen merken dat ze na een energie healing sessie beter slapen en meer uitgerust wakker worden, wat bijdraagt aan een algeheel gevoel van rust en welzijn.

Daarnaast kan een healing sessie bijdragen aan je persoonlijke groei. Door de verhoogde energiebalans en de diep ontspannende effecten, kun je meer in contact komen met je innerlijke zelf. Dit verhoogde zelfbewustzijn kan leiden tot innerlijke rust en een beter begrip van jezelf en je behoeften.

Hoe kun je je voorbereiden op een energie healing sessie bij Puur Kelly?

Een goede voorbereiding kan je helpen om het meeste uit je energie healing sessie te halen. Door je op deze manier voor te bereiden, creëer je de ideale omstandigheden voor een diepe, helende ervaring. Hier zijn een paar tips vanuit mij als energie healer om je voor te bereiden, zodat je de optimale ervaring krijgt:

1. Het is belangrijk om comfortabele kleding aan te trekken waarin je je vrij kunt bewegen. Strakke of beperkende kleding kan je afleiden en verhinderen dat je volledig ontspant tijdens de sessie. Kies voor losse, ademende kleding die je een gevoel van gemak en rust geeft.

2. Drink voldoende water voor je healing energie sessie. Hydratatie is essentieel omdat het je lichaam helpt om de helende energie beter op te nemen en eventuele afvalstoffen af te voeren. Door gehydrateerd te zijn, kun je de positieve effecten van de healing sessie versterken en langer vasthouden.

3. Probeer met een open geest naar de energie healing sessie te komen. Energie healing werkt op verschillende niveaus – fysiek, emotioneel en spiritueel – en het is belangrijk om jezelf toe te staan om deze energie te ontvangen. Laat eventuele vooroordelen of zorgen los en geef jezelf de ruimte om volledig te ontspannen. Dit betekent ook dat je zoveel mogelijk stress en spanning loslaat voordat je de sessie begint. Misschien helpt het om een paar diepe ademhalingen te nemen of een korte meditatie te doen om je geest tot rust te brengen.

voorbereiding healing sessie

Maak een afspraak voor energie healing bij Puur Kelly!

Ervaar de helende kracht van energie healing bij Puur Kelly en geef jezelf het geschenk van balans en welzijn. Neem vandaag nog contact met ons op om je healing sessie te boeken in Tilburg of Breda, en ontdek hoe energie healing je leven positief kan veranderen.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden op je pad naar innerlijke rust en welzijn!