Over mij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij PuurKelly! Van harte welkom en voel je vrij.

Maak de beste versie van jezelf

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij PuurKelly! Van harte welkom en voel je vrij.

Ik ben Kelly, getrouwd met een heerlijke man. Gezegend met een engeltje in heaven, twee gezonde jongens en een super lieve zotte teckel.

Ik wil er voor iedereen zijn, helpen waar kan en waar het nodig is, zodat JIJ je een beter mens voelt en dat JIJ weer verder kan met waar JIJ naar toe wilt in JOUW leven. Wat wil JIJ bereiken? LET’S DO THIS!

PuurKelly
Ik voelde mij als kind altijd al anders. Ik voelde me niet thuis hier op aarde. Alles is anders, soms voelt alles zo vreemd… Ik vond het moeilijk om te begrijpen waarom sommige situaties zich voordeden. Waarom is niet iedereen aardig? Waarom gunnen we elkaar niet alles? Waarom moet ik minder waard zijn dan een ander? Waarom is alles niet gewoon leuk en aardig, en hebben we niet met zijn allen veel plezier hier op aarde?!

"Ik voelde mij zo onzeker, doe ik het wel goed? Ik zocht altijd naar bevestiging"

Zelf ben ik een heel erg gevoelig persoon. Ik wil iedereen op zijn gemak stellen, en ervoor zorgen dat zij het naar hun zin hebben, dat iedereen mij aardig vindt. Ik los ook graag andermans vraagstukken op. Toen ik klein was wist ik niet goed hoe ik met mijn emoties om moest gaan, en dat heb ik weggestopt. Later heb ik paden bewandeld waar de gekste onverklaarbare dingen zijn gebeurd. Hier heb ik hulp voor gezocht, want ook al vond ik dat eng, ik vond het ook erg interessant. Er werden mij steeds meer dingen duidelijk; er is veel meer dan alleen wij en de aarde! Ik ging het onderzoeken en er kwamen mensen op mijn pad die mij verder konden helpen. Ik heb mindfulnesscursussen gevolgd om dicht bij mezelf te blijven, en ben mij er bewust van geworden dat alles wat er gebeurt een boodschap is. Je kunt dus gaan onderzoeken wat die voor jou, of iemand anders, betekenen.

Ik ben in 2018 een heel leuk spiritueel clubje tegengekomen, dit hoorde op mijn pad te komen. Ik was toen ook zwanger, wat helaas mis is gegaan. Zij hebben mij daar doorheen geholpen en hebben familieopstellingen gedaan. Hierdoor heb ik veel verheldering gekregen, en heb ik alles een plekje kunnen geven. Het mooie eraan is dat Kate-Lynn (mijn engeltje) mij nu ondersteunt, mij nu op weg helpt met alle paden die ik bewandel! Ook heb ik Reikicursussen gevolgd omdat ik wilde leren hoe ik met energieën kon gaan werken. Ik vond dat allemaal heel interessant, en dat is het nog steeds! Hoe langer ik mij verdiep in de spiritualiteit, hoe meer ik voel en kan! Ook heb ik spirituele weekenden gevolgd en coaching gehad waardoor ik nu op het moment ben aangekomen dat ik eindelijk anderen mag gaan helpen!

Ik ben net een prullenbak die openstaat en iedereen die ik tegenkom die gooit daar (onbewust) wat in. Ik wil graag andermans problemen oplossen, maar dat kan ik ook niet alleen. Dat kunnen we misschien wel samen. Ik kan handvatten geven zodat iemand zijn eigen processen kan ondergaan en weer verder kan met het leven.

LET'S DO THIS!

Ik wil er voor iedereen zijn, helpen waar kan en waar het nodig is, zodat JIJ je een beter mens voelt en dat JIJ weer verder kan met waar JIJ naar toe wilt in JOUW leven. Wat wil JIJ bereiken?