Reading

Krijg inzicht in de krachten in jouw leven, en krijg grip om je problemen te kunnen oplossen.

Wat kan ik verwachten van deze reading?

reading

Bij een reading ga ik afstemmen op jou en krijg ik alle nodige informatie door die er op dat moment toe doet. Ik geef je nieuwe inzichten en antwoorden.

Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een voor een bepaalde situatie. En soms vraag je je gewoon af wat het leven voor nut heeft.

Wanneer je inzicht krijgt in wat jij te leren hebt en wat je nodig hebt om je verder persoonlijk te ontwikkelen, heb je al een belangrijk middel in handen om voor jezelf bepaalde keuzes te maken. Belangrijk is om je te realiseren dat de Reader er niet is om jouw problemen op te lossen maar om de wellicht tegenwerkende krachten in jouw leven inzichtelijk te maken. Wat jij daar verder mee wilt doen is aan jou.

Uiteraard kunnen we na de reading mogelijk wel advies geven of je ergens verder mee helpen.

De reading is ook te combineren met een van de andere behandelingen

Definitie van energetische reading

Onder energetische reading verstaan we het waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem, ook wel auralagen of chakra’s genoemd. Energie loopt door heel je lichaam en je straalt het uit. De energetische reading is bedoelt om te kijken of er blokkades zitten of dat er een energie gestoord wordt. Dankzij een energetische reading proberen we hierachter te komen of dit het geval is. Na het opsporen van mogelijke blokkades of verstoringen bekijken we samen wat mogelijke oplossingen zijn.

Een energetische reading is mogelijk in Tilburg of Breda. Ik bied ook de mogelijkheid om de energetische reading bij jou thuis te doen, lees onderaan de pagina meer daarover.

Energie healer in Tilburg of Breda

Kelly is gespecialiseerd energie healer in regio Tilburg en Breda. Dankzij haar kennis biedt ze energetische therapie. Tijdens een sessie probeert Kelly eventuele blokkades in het energie systeem waar te nemen.

“Met de reading stem ik mij af op de persoon en krijg ik door wat op dat moment nodig is om te vertellen.” Kelly. 

Samen bekijk je de mogelijkheden en kan Kelly energetisch coachen in Tilburg of Breda. Een voorwerp of foto kan worden meegenomen zodat de energie wordt gelezen en wellicht vanuit daar een verbinding kan maken met een overleden persoon. 

 

energetische reading Puur Kelly

Reading aan huis?

Behandeling aan huis? Dat kan! Buiten een straal van 5km worden er brandstofkosten gerekend. Deze wordt berekend met de routeplanner van anwb.nl.