Healing

+ relax

Een energetische sessie gecombineerd met een traditionele ontspanningsmassage. Herstel je natuurlijke energiebalans en verwen jezelf.

Wat kan ik verwachten van deze behandeling?

Kennismaking

Bij ontvangst verwelkom ik je met een glaasje water en houden we een kenningsmakingsgesprek. Ook vraag ik je of je ergens last van hebt waar ik rekening mee moet houden
1

Massage

Daarna vraag ik je om op de behandeltafel te gaan liggen en lekker te ontspannen en te genieten. Je ligt comfortabel, warm en je voelt je veilig. Tijdens de massage geef ik de energieën door vanuit de bron. Het is oké als er emoties loskomen, laat ze maar gaan. De massage duurt +/- 75 minuten.
2

Napraten

Na de massage kun je even lekker bijkomen, en praten wij even na over wat ik heb gedaan, en wat je daarvan hebt gevoeld. Aan het einde geef ik je ook graag wat extra handvatten mee waar jij iets mee kunt. Het is goed om de dagen na de behandeling ook extra water te blijven drinken zodat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.
3
healing en relax behandeling
healing en relaxing massage

Diverse mogelijkheden

Deze behandeling kan ook zittend op een stoel uitgevoerd worden voor mensen met rugklachten of andere klachten.

Behandeling aan huis? Dat kan! Buiten een straal van 5km worden er brandstofkosten gerekend op basis van routeplanner van anwb.nl. 39 cent p/KM wordt in rekening gebracht zonder afmelding of bij afwezigheid.

Laat je inspireren door Kelly’s verhaal!