Healing

op afstand

Een Healing-sessie om je energieniveaus te herstellen, naar jou thuis via astrale projectie.

Wat is een healing op afstand?

healing op afstand

Bij een reading ga ik afstemmen op jou en krijg ik alle nodige informatie door die er op dat moment toe doet. Ik geef je nieuwe inzichten en antwoorden.

Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een voor een bepaalde situatie. En soms vraag je je gewoon af wat het leven voor nut heeft.

Wanneer je inzicht krijgt in wat jij te leren hebt en wat je nodig hebt om je verder persoonlijk te ontwikkelen, heb je al een belangrijk middel in handen om voor jezelf bepaalde keuzes te maken. Belangrijk is om je te realiseren dat de Reader er niet is om jouw problemen op te lossen maar om de wellicht tegenwerkende krachten in jouw leven inzichtelijk te maken. Wat jij daar verder mee wilt doen is aan jou.

Uiteraard kunnen we na de reading mogelijk wel advies geven of je ergens verder mee helpen.

Wat kan ik verwachten van de healing op afstand?

Telefonisch contact

Voor de behandeling neem ik telefonisch contact met je op en geef je een duidelijke uitleg over de behandeling, en wat ik precies zal gaan doen. Zoek hierna thuis een rustig plekje op om te liggen of zitten waar je niet snel gestoord zal worden.
1

Behandeling

Je bent nu klaar om de behandeling te ontvangen, en deze zal ik naar jou doorsturen. De duur van de behandeling kan verschillen per persoon. De behandeling is klaar als je voelt dat de energie is gestopt met stromen.
2

Napraten

Na de behandeling op afstand neem ik weer telefonisch contact met je op om te bespreken hoe de behandeling is gegaan, en wat jij hebt waargenomen. Ik geef je ook graag nog een aantal handvatten mee waar jij iets mee kunt. Het is goed om de dagen na de behandeling extra water te blijven drinken zodat de afvalstoffen beter worden afgevoerd.
3
reiki op afstand
effecten healing op afstand

Diverse mogelijkheden

Naast een healing op afstand is het ook mogelijk om een huisreiniging op afstand te doen. 

Behandeling aan huis? Dat kan! Buiten een straal van 5km worden er brandstofkosten gerekend op basis van routeplanner van anwb.nl. 39 cent p/KM wordt in rekening gebracht zonder afmelding of bij afwezigheid.

healing en reiki

Reiki en healing

De betekenis van Reiki komt voort uit twee lettergrepen: Rei, dat het kosmische, universele aspect van deze energie beschrijft. En Ki, de fundamentele levenskracht die stroomt en klopt in alles wat leeft.

Door de energiebron uit te putten, kunnen we lichamelijk of emotioneel ziek worden. Denk hierbij aan uitgeput, snel geprikkeld of slecht gehumeurd. Dit doe je niet bewust maar vaak komt het door pijnlijke levenservaringen, die niet op de juiste wijze zijn verwerkt. De kanalen raken verstopt en dit veroorzaakt blokkades. Je energie stroomt niet meer vrij en/of op de juiste manier. Dit werkt door doordat je situaties vermijd of niet meer functioneert als voorheen.

Reiki helpt om terug in balans en in contact met jezelf te komen.